FRISSE YOGA

Yoga is een eeuwenoude levenswijze ontstaan rond de Ganges rivier in Indië rond 7500 jaar voor onze tijdrekening. Er bestaan veel verschillende vormen van yoga, het is belangrijk om jouw stijl te vinden. Daarom daag ik iedereen uit om te “shoppen” en verschillende vormen te proberen, er is zeker een yogastijl die bij jou past! YOKE brengt een verfrissende vorm van Hatha yoga, een goede mix van meditatie, ademhalingsoefeningen, yoga poses en ontspanningsoefeningen met ten gepaste tijde een streepje inspirerende muziek. Yoga vanuit het hart voor IEDEREEN, ongeacht je fysieke conditie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close