Yoga cadeaubon

Wil je iemand een goed gevoel geven? Laten zien dat die persoon veel voor je betekent? Ben je op zoek naar een mooi en positief en duurzaam cadeau voor een geliefd iemand? Schenk een cadeaubon yoga!

Waarom een cadeaubon yoga geven?

Merk je dat je vriend(in), mama/papa, broer/zus, collega… veel stress ervaart? Dat hij of zij wel wat ontspanning en me-time kan gebruiken? En wil je die persoon een hart onder de riem steken? In dat geval is een yoga cadeaubon perfect om te geven.

Je vraagt niets, je geeft alleen maar.

Met een cadeaubon yoga:

  • geef je een geliefd iemand tijd, aandacht én die zo nodige me-time,
  • schenk je een persoonlijk cadeau aan iemand die je waardeert,
  • geef je een eerlijk en duurzaam cadeau gericht op ontspanning en rust.

Gun iemand de kans yoga te leren kennen

Maak die persoon blij met een cadeaubon yoga van Yoke.

Je kan kiezen tussen een bon van 5 of 10 yogabeurten.

De yoga cadeaubon is trouwens een fantastisch iets om te krijgen. De bon wordt fraai gedrukt op iets dikker papier en komt in een mooie geschenkverpakking met leuk mini yogamatje. Bij de bon steekt ook altijd een mooi kaartje mét gratis gelukstip van Leo Bormans, auteur van World Book of Happiness. Superleuk om te ontvangen.

Ook meegenomen? De cadeaubon yoga vervalt niet. De ontvanger gebruikt de bon wanneer hij of zij het wil. Komt hij of zij pas over vijf jaar bij Yoke langs, dan is die even welkom als dat die morgen zou komen opdagen.

Kostprijs cadeaubon yoga?

  • Een bon van 5 beurten kost 50 euro
  • Een bon van 10 beurten kost 100 euro
  • Wil je meer lessen cadeau doen, dan kan dat uiteraard ook. Speel maar door wat je wensen zijn, ik willig die graag in.

Bestel de cadeaubon nu via mail.

Praktische info

  • Elke les is toegankelijk voor beginners. Verplicht aansluiten vanaf de start in september hoeft dus niet. Iedereen kan om het even wanneer aansluiten.
  • De yogalessen vinden wekelijks plaats, elke donderdag tussen 20.00 en 21.00 uur.
  • Breng losse kledij mee, een eigen yogamat, dekentje en kussen. Kom ook zeker 10 minuten vroeger zodat we op tijd kunnen starten.

Elke les vindt plaats in een werkelijk prachtige locatie. Je vindt Yoke-yoga op verschillende locaties in Heusden / Destelbergen, Sint-Amandsberg / Gent.

Ben je ook geïnteresseerd in de teambuilding yoga die Yoke aanbiedt? Of in een yoga-workshop?

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close